Creatoarea de modă și-a scos la vânzare cele mai scumpe piese vestimentare din colecție

Bianca Drăgușanu se laudă cu o afacere prosperă și cu numeroase contracte de imagine. Cu toate acestea, blondina apelează se pare și la alte mijloace de a face bani. Astfel, aceasta a decis să scoată la vânzare numeroase piese din garderoba ei de iarnă.

Prețuri piperate pentru un astfel de moment financiar

Românii se lovesc la tot pasul de scumpiri, astfel că bugetul pentru cumpăraturi a scăzut semnificativ. Cu atât mai mult, hainele sunt printre ultimele achiziții pentru care oamenii sunt dispuși să pună banii la bătaie într-o astfel de perioadă.

Bianca Drăgușanu a decis să pună în vânzare o parte dintre piesele vestimentare de brand pe care deține. Astfel, internauții doritori pot alege geci, pantaloni sau ochelari de soare la mâna a doua, direct din dressingul divei.

Prețurile sunt destul de piperate pentru nivelul actual de trai din România. De altfel, obiectele scoase la vânzare de Bianca sunt semnate de branduri celebre, astfel că, împătimiții modei le percep ca adevărate chilipiruri. 400 de euro o geacă, 250 de euro o eșarfă sau o pereche de ochelari.

Sursa foto: Instagram

Cam acestea sunt prețurile stabilite de divă pentru obiectele personale pe care vrea să le vândă. De asemenea, vedeta cere nu mai puțin de 300 de euro pe o bluză de firmă.

Bianca are probleme financiare?

Bianca Drăgușanu a fost de multe ori ținta acuzațiilor legate de modul în care își câștigă banii. Multe voci au susținut că vedeta nu a muncit cu adevărat niciodată în viața ei.

Blondina le-a închis gura „binevoitorilor” după ce a dezvăluit că muncește de mică. Mai mult, aceasta a precizat că are carte de muncă de la vârsta de 18 ani.

De altfel, creatoarea de modă a mărturisit că nu a fost vreodată susținută financiar de un bărbat. Bianca și-a câștigat banii singură și a reușit să ajungă la un trai de prințesă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.