Bianca Drăgușanu s-a asigurat că îi trasează surorii sale niște limite.

Bianca Drăgușanu are o relație specială cu familia sa. Vedeta nu a uitat nicio secundă de unde a plecat și, de fiecare dată când are ocazia, le mulțumește mamei și surorii sale pentru tot ce au făcut pentru ea.

Bianca Drăgușanu a fost mereu în atenția publicului din cauza vieții sale intens mediatizate. Vedeta nici dacă ar fi vrut nu ar fi avut cum să țină departe de ochii curioșilor relațiile sale, mai ales că toate au fost cu bărbați celebri. Atunci când vine vorba de familie, Bianca este foarte precaută și are grijă să nu își expună prea mult mama și sora.

În urmă cu câțiva ani, fanii Biancăi au avut ocazia să vadă cum este, de fapt, relația blondinei cu sora ei. Oana acceptat să plece în „Asia Express” cu Bianca, dar, din păcate, parcursul lor nu a fost unul prea lung. Oana a fost cea care a luptat mereu să iasă pe cele mai bune locuri și să scape de eliminare.

Bianca Drăgușanu își ține sora la respect. Ce nu are voie să facă această sub nicio formă, în public
Instagram

În ciuda disputelor, Bianca și Oana se înțeleg de minune

Bianca Drăgușanu, în schimb, nu s-a putut acomoda cu regulile concursului și nici cu condițiile vitrege. La un moment dat, aceasta a clacat și și-a manifestat dorința de a pleca acasă. Însă, până a nu ieși din competiție, Bianca și Oana au avut și câteva episoade tensionate.

La un momentan dat, în timpul testimonialelor, sorile Drăgușanu au povestit cu a decurs ziua lor pe traseu. Fără să își dea seamna, Oana a scăpat porumbelul și a făcut-o pe Bianca „proasta”, de fața cu camerele pornite. În acel moment, diva a explodat și nu a ținut cont că insulta a fost făcută de sora ei.

„Te rog frumos să nu mai zici asta, cel puțin pe cameră, că mă ridic și plec și atunci spui cui vrei tu. Dacă eram proastă, nu ajungeam unde sunt”, a fost reacția Biancăi.

@diana.blogger #fyp #dianablogger #viral #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #iumorromania ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.