Adepta operațiilor estetice, Bianca Drăgușanu ajunge din nou pe mâinile medicului estetician. Vedeta a simțit că este cazul de o nouă schimbare în viața sa. Astfel, a ales să își înlocuiască implanturile mamare. Diva nu se oprește din a investi timp și bani pentru tratamentele și operațiile estetice cu care ne-a obișnuit. Aceasta este de părere că e cea mai bună investiție. Ani de-a rândul a trecut prin cabinetul medicului specialist pentru diverse intervenții. Bianca pune mare preț pe propria imagine.  

În ultimii ani, vedeta nu și-a mai făcut nicio intervenție la nivelul sânilor. Acum însă, a decis că este momentul potrivit. A făcut o vizită în cabinetul medicului estetician și împreună au luat o decizie. Bianca va înlocui silicoanele pe care le are acum cu unele mai mici.

Vedeta își schimbă silicoanele

Deși aspectul fizic este important, Bianca pune pe primul loc calitatea sănătății sale. A luat această decizie pentru a evita posibile viitoare probleme. Va înlocui implanturile pe care le are acum cu unele mai mici, pentru că riscă afecțiuni la coloană. Mărimea silicoanelor îi poate cauza probleme de sănătate. Medicul i-a mărturisit că va exista surplus de piele lăsată, însă va fi eliminat. De asemenea, îi va face și o operație de ridicare a sânilor.

Diva este însă mulțumită de decizia pe care a luat-o, iar în următoarele zile va merge la Cluj.  Pentru această operație va scoate din buzunar suma de aproximativ 4000 de euro.

Vedeta pregătită pentru o nouă intervenție / Sursă foto: Social media

Nu va renunța la operații

Bianca nu se gândește să renunțe pe viitor operațiile estetice. Blondina consideră că așa va avea grijă întotdeauna de aspectul fizic. Vedeta preciza că întotdeauna va exista mereu ceva de îmbunătățit. Nu va renunța la a ajunge cea mai bună variantă a sa. Este sigură pe ea în ceea ce o privește și știe de ce are nevoie și ce nu. Aceasta nu va depăși limita frumosului și a bunului gust, întrucât știe când să se oprească.