Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare! Focoasa divă face furori cu formele ei apetisante cu care bântuie visele multor bărbați. Ce-i drept, a trecut de multe ori prin cabinetul medicului estetician pentru îmbunătățiri. Însă trebuie să recunoaștem că efortul a fost meritat.

Este tunată din cap până-n picioare și are printre cele mai voluptoase forme din rândul vedetelor de la noi din țară. Nu este de mirare că bărbații roiesc în jurul ei și că are atât de mulți fani pe conturile sale de socializare.

Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, să se afișeze în cele mai sexy ținute, cu cât mai mulat, cu atât mai bine. Este o împătimită a hainelor luxoase și a machiajului extravagant. Însă lucrurile se schimbă de acum, căci focoasa blondină s-a fotografiat fără pic de machiaj dar și fără … haine.

Cuvintele sunt de prisos, pentru că fotografia postată de divă vorbește de la sine. Bianca Drăgușanu a trecut printr-un lung proces de transformări fizice. Schimbările din acest punct de vedere s-au produs încă de la frageda vârstă de 18 ani, moment în care a intervenit chirurgical la nivelul sânilor pentru a-i mări.

După această procedură au mai urmat multe altele. Se pare că vedeta nu are de gând să se oprească nici acum, după cum chiar ea a menționat la un moment dat.

Bianca Drăgușanu, încă o apariție de infarct! S-a fotografiat în așternuturi fără pic de machiaj! FOTOBianca Drăgușanu, încă o apariție de infarct! S-a fotografiat în așternuturi fără pic de machiaj! FOTO

Bianca Drăgușanu, bombă sexy în așternuturi

Bianca Drăgușanu a investit foarte mulți bani în imaginea ei de-a lungul timpului. Se vede pe sine ca fiind extrem de norocoasă de felul cum arată și nici nu dorește să spună stop aici.

Se estimează că diva a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin decât 50.000 de auro pentru a se tuna de sus până jos. Are grijă în permanență de corpul ei și nici nu lasă să se vadă vreun pic faptul că timpul ar avea vreun efect asupra corpului său.

”Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.