Pentru Bianca Drăgușanu, nimeni și nimic nu este mai important decât fiica ei

Bianca Drăgușanu este o mămică model. Diva se ocupă exemplar de Sofia și are grijă ca micuței să nu-i lipsească nimic. Vedeta îi face toate poftele fiicei sale, iar recent, a surprins-o cu un animal de companie.

Bianca Drăgușanu de abia își vede capul de treabă. Diva aleargă de colo colo și nu are timp să se plictisească. Programul vedetei este din ce în ce mai încărcat, mai ales de când au început să aibă loc evenimente. În atelierul Biancăi, treaba merge la foc continuu, iar vedeta abia mai face față cerințelor.

Totuși, deși este mai mereu pe grabă, niciodată nu uită de fiica ei, Sofia. Bianca face absolut orice pentru micuța ei și vrea să îi ofere o educație aleasă. Vedete se implică foarte mult în creșterea micuței și are grijă să nu-i lipsească absolut nimic.

Sofia crește pe zi ce trece, iar mama ei este din ce în ce mai mândră de ea. Bianca nu a ratat, până acum, niciun moment important din viața fiicei sale și nici nu o va face. Diva vrea să ia parte la fiecare bucurie a copilului ei, indiferent de cât de mică sau mare este.

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele Sofiei. Ce animal de companie i-a adus diva fiice sale acasă
Facebook

Bianca Drăgușanu este cea mai bună prietenă a fiicei sale

Recent, Bianca Drăgușanu i-a făcut una dintre cele mai mari surprize fiicei sale. Deși Sofia nu duce lipsă de nimic, vedeta s-a gândit să îi ia un animăluț de companie. Diva a cântărit foarte bine această decizie și nu s-a avântat la un animal care necesită mult timp sau spațiu.

Bianca s-a filmat în timp ce îi făcea fiicei sale cunoștiință cu Cici, noul membru al familiei. Cici este un arici simpatic, iar vedeta l-a luat cu gândul la primul ei animal de companie. Atunci când era mică, Bianca Drăgușanu a avut și ea tpt un arici pe care îl chema tot Cici.

Sofia a fost mai mult decât încântată de noul ei prieten cu țepi. De acum încolo, micuța va avea constant un partener de joacă și pare că s-au acomodat deja foarte bine unul cu celălalt.

@iamamalia.fr #biancadragusanu #arici #sofia #fyp #pentru___tine #goviral #viral ♬ sunet original – iamamalia.fr🦔

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.