Într-una din edițiile emisiunii ,,Poliția modei”, prezentată de Iulia Albu, Răzvan Babană și-a spus părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu. Blondina nu a ezitat să îi dea replica acestuia. 

Bianca Drăgușanu, deranjată de comentariile lui Răzvan Babană

Blondina nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Răzvan Babană, cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Bianca Drăgușanu a repostat un videoclip în care apare acesta, cu un mesaj destul de clar.

„Sunt regina țiganilor”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul videoclipului, postat pe contul personal de Instagram.

Răzvan Babană a precizat că deși blondina și-a schimbat aspectul fizic, stilul inspirat de ,,mahala” este în continuare prezent.

,,Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, i-a spus Răzvan Babană Iuliei Albu.

În cadrul acelei ediții, Iulia Albu și Răzvan Babană și-au spus părerea sinceră despre blondină. Atunci, acesta a mărturisit că publicul așteaptă să o vadă mai mult dezbrăcată decât cu prea multe haine pe ea, pentru că așa reușește să atragă atenția. Nici Iulia Albu nu a avut cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu, precizând că are momente în care exagerează cu editările pozelor, mai ales în zona taliei. Și Răzvan Babană are aceeași părere. Acesta spune că blondina s-a inspirat de la Andreea Tonciu în ceea ce privește editările pozelor. Răzvan Babană a spus să operațiile estetice au reușit să o transforme radical pe blondină.

,,Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată”, a povestit Răzvan Babană în cadrul emisiunii ,,Poliția modei”.