Când este vorba de munca și de efortul ei, Bianca Drăgușanu se apară ca o leoaică.

Bianca Drăgușanu este prezentă de ani buni în spațiul monden. În tot acest timp, diva s-a confruntat cu fel de fel de critici, care mai de care mai dure. De obicei, vedeta nu pune la suflet orice răutate, dar mai are și momente în care simte că nu poate rezista și răbufnește. 

Bianca Drăgușanu este exemplul concret că munca asiduă te conduce către succes. Vedeta a venit la Capitală fără să știe ce avea să o aștepte. Din cauză ca a avut o copilărie destul de grea, sărăcia a motivat-o să își dorească mereu mai mult. Tocmai de aceea, a investit în imaginea ei.

Bianca a recunoscut că marea majoritate a banilor îi vin din contracte de publicitate și reclame. Deși îi merge destul de bine, diva nu s-a bazat doar pe asta, ci a decis că este momentul să exploreze noi domenii. Astfel, de ani buni, Drăgușanu este proprietara unui atelier de creație.

Moda a fost mereu una dintre pasiunile ei, așa că a îmbinat utilul cu plăcutul. Bianca a profitat de popularitatea ei în rândul fanilor și și-a pus amprenta asupra unui haine. Rochiile pe care le crează vedeta se vând ca pâinea caldă, iar asta pentru că nu face deloc rabat de la calitate.

Bianca Drăgușanu i-a pus la punct pe cârcotași. „Maimuțe păduchioase... ”
Instagram

Bianca Drăgușanu: „Nici Donatella Versace nu a inventat fusta cu paiete”

Atelierul este unul dintre proiectele ei de suflet, locul în care a investit cea mai multă energie, dar și timp. Tocmai de acea, atunci când cineva îi contestă munca pe nedrept, Bianca simte că ia foc. Acelea sunt momentele în care nu mai ține cont de nimic și pune imediat la punct fanii răutăcioși.

Recent, cineva din online a criticat una dintre creațiile Biancăi. Mai exact, ar fi susținut faptul că Bianca a copiat o fustă cu paiete de la altă vedetă. Diva nu a stat prea mult pe gânduri și s-a asigurat că îi transmite un mesaj destul de clar fanului răutăcios.

„Au fost maimuțe păduchioase din astea care m-au atenționat că am copiat fusta cu paiete a lui „nu știu care”. De parcă mă-sa a inventat fusta cu paiete! N-am inventat eu fusta cu paiete și n-a inventat fusta cu paiete nici Donatella Versace. Fursta cu paiete o face toată lumea!”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.