Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu a fost mereu în lumina reflectoarelor. Fiind o persoană publică, aceasta nu a putut să țină departe de ochii curioșilor nici măcar partea personală și așa se face că toate relațiile ei au fost dezbătute de către fani. Însă, asumată ca de obicei, diva nu s-a ferit să spună ce a mers și ce n-a mers în idilele ei.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care a înțeles cu ce vine la pachet statutul de persoană publică. Aceasta a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care este acum, iar motivația ei constantă a fost aceea de a deveni din ce în ce mai bună. Însă, deși profesional a avut numai reușite, nu același lucru îl poate spune și despre planul personal.

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu unii dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. Multe femei și-ar fi dorit să ajungă la ei, dar se pare că Bianca a fost mai norocoasă. Din exterior, toată lumea credea că blondina trăiește relațiile perfecte alături de bărbații perfecți. În realitate, lucrurile stăteau diferit.

Bianca Drăgușanu i-a pus la punct pe bărbații din viața ei. „Inutil și penibil” Social media

Bianca a pus piciorul în prag

Nu este deloc ușor să fii iubitul Biancăi Drăgușanu, iar pentru unii asta a fost destul de sfidător. Vedeta este puternică și independentă, iar asta i-a speriat pe mulți dintre cei care își doreau să stea lângă ea. Și, chiar dacă nu a avut parte de relația perfectă, diva nu a vorbit niciodată de rău vreun partener de-ai ei.

Din păcate, reciproca nu a fost mereu valabilă, astfel că, din păcate, Bianca a mai auzit anumite vorbe din stânga și din dreapta, vorbe pe care le-au aruncat foștii ei parteneri. Vedeta nu a stat să facă educație cu nimeni, dar a preferat să le atragă tuturor atenția, subtil, așa cum o face de obicei.

Bianca Drăgușanu i-a pus la punct pe bărbații din viața ei. „Inutil și penibil”