Bianca Drăgușanu i-a dat replica iubitei lui Alex Bodi. Femeia a postat în mediul online un mesaj pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a săturat până peste cap de faptul că este atacată din toate părțile și a decis să spună și ea ce are pe suflet. Chiar dacă s-au despărțit de ceva timp, se pare că Bianca nu reușește să treacă peste; cel puțin asta le-a dat impresia fanilor eu din mediul online.

Ce a postat rusoaica?

Daria Radionova, actuala parteneră a lui Alex Bodi, o atacă pe Bianca Drăgușanu. Vedeta nu se lasă nici ea și o atacă la rândul ei pe frumoasa iubită a fostului ei soț. Daria a atacat-o pe Bianca cu un mesaj acid, care îi era, fără doar și poate, destinat, blondina nu a rămas rece și a răspuns cu aceeași monedă.

Și-au aruncat cuvinte grele și au declanșat un război. Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu nu se teme să spună ce gândește în mediul online. Nu s-a sfiit nici de data asta, așa că a șters pe jos cu actuala iubită a lui Alex Bodi. Bianca s-a filmat în timp ce se afla la volan și a atacat-o pe femeie.

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce acolo să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni oameni care să mă urască împreună cu tine” a scris Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu i-a dat replica rusoaicei

”Cauți ceva?”, a scris Bianca Drăgușanu în timp ce se filma la volanul mașinii.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a transmis Bianca Drăgușanu la un InstaStory, zilele trecute.