Despărțirea de Alex Bodi i-a prins foarte bine frumoasei Bianca Drăgușanu, se pare. De când între cei doi s-a produs ruptura, diva este din ce în ce mai sexy și lasă la vedere din ce în ce mai mult. Fanii rămân cu gurile căscate și înroșesc butonul de like. Oare blondina vrea să-i arate lui Alex Bodi ceea ce a pierdut?

Bianca Drăgușanu este din ce în ce mai senzuală pe rețelele de socializare. Pare că nu suferă absolut deloc în urma despărțirii de afaceristul Alex Bodi. Din contră, aceasa defilează extrem de încrezătoare și dornică să pună pe jar toți bărbații din mediul online. De ceva vreme, Bianca a renunțat la hainele obișnuite, optând pentru lenjerie intimă foarte sexy și mișcări extrem de senzuale la purtător.

Nu cu mult timp în urmă, frumoasa blondină a încins din nou mințile bărbaților cu niște imagini care pot fi încadrate în sfera 18+. A renunțat la haine și a făcut furori cu noile sale forme, căci și-a tunat posteriorul recent. De data aceasta Bianca Drăgușanu a pozat într-un mod mai special față de cum o face în mod obișnuit. Vedeta s-a făcut una cu podeaua, iețindu-i în evidență cele mai apetisante forme. Fanii au fost de-a dreptul impresionați, și nu doar fanii. Cătălin Botezatu se află și el printre cei care i-au apreciat fotografia divei.

Bianca Drăgușanu, goală pe internet! O apariție de infarct!
Bianca Drăgușanu, goală pe internet! O apariție de infarct!

Fostul iubit al Biancăi, nu a trecut cu vederea ipostaza sexi în care apare vedeta și imediat, fără a mai sta pe gânduri, i-a dat un like prietenei sale, căci cei doi au declarat de nenumărate ori că au o legătură specială, fiind acum foarte buni prieteni, în ciuda trecutului pe care l-au avut împreună, conform spynews.