Cu siguranță  Bianca Drăgușanu l-a făcut să regrete că s-au despărțit! Cu o așa fotografie, orice bărbat ae regreta o asemena piedere. Se pare că Bianca Drăgușanu a ținut să îi aducă aminte fostului său partener de viață, Alex Bodi, ceea ce a avut lângă el la un moment dat. Așa că diva a postat pe rețelele de socializae o fotografie cu fundul la vedere… la fereastră. A apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, spre deliciul bărbaților.

Nici bine nu s-au împăcat, că s-au și despărțit iar! Dragoste cu năbădăi, cum s-ar spune. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus ”adio” din nou contrar faptului că lucrurile păreau să meargă ca pe roate între ei. Însă aparențele înșală, pare-se.

Bianca Drăgușanu nu pierde vremea și nici nu suferă încuiată în dormitor! Ba din contră! Vedeta pare că este din ce în ce mai energică și dornică să facă ravagii, din nou, în rândul bărbaților de pe rețelele de socializare. Mai mult ca sigur Alex Bodi se află în capul listei. Știe blondina cum să-l facă să regrete că a pierdut-o!

Diva Bianca Drăgușanu, goală la fereastră după despărțirea de Alex Bodi
Diva Bianca Drăgușanu, goală la fereastră după despărțirea de Alex Bodi

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat într-o ipostază de zile mari. Aceasta se află la fereastră… doar în bikini și î sutien. Se pare că noua achiziție, adică posteriul, a fost etalat pe rețelele de socializare în cel mai frumos mod cu putință.

”Sunt gata pentru tot, mai ales pentru vara asta”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei făcând referire că e pregătită cu un așa corp pentru vara care urmează să vină.