Bianca Drăgușanu continuă să uimească prin atitudinea să . Recent, diva s-a filmat în timp ce ardea o felicitare pe care a primit-o alături de un buchet de flori. Fără să dea explicații, blodina a prins brichetă și a ars complet hârtia pe care avea un mesaj. Bianca i-a trimis astfel fostului ei soț un mesaj subliminal.

Bianca Drăgușanu, singură și periculoasă

Bianca Drăgușanu este proaspăt iesita din relația cu fostul ei soț, Alex Bodi. Deși în trecut a arătat că suferă extrem d etare când este departe de el, acum diva are altă atitudine. Bianca a făcut un gest care a uimit pe toată lumea. A dat foc unei felicitări pe care o primise alături de un buchet imens de trandafiri albi. Chiar dacă pe acesta scria doar o dată, respectiv ”01.06”. diva nu a vrut să îl vadă. Fără să stea pe gânduri, Bianca a atins flacăra de acesta și l-a ars complet. Pe fundal, blondina a pus și o melodie ale cărei versuri cel mai probabil o dedică celui de la care a primit cadoul.

”’Cumpără-ți o viață, că ție nu își mai ajunge asta” erau versurile care rulau în timpul gestului extrem al divei.

Bianca Dragusanu a dat foc biletului de la Alex Bodi 

Imposibil de cucerit

Bianca și Alex Bodi și-au spus  din nou adio după doi ani de relație și o vizită la starea civilă. Imediat după despărțire cei doi au dat fiecare o petrecere în locuința proprie, semn că sunt resemnați. Alex Bodi a continuat ulterior cu o serie de mesaje cu direcție către Daria Radionova, în mediul online. Fapt care se pare că a infuriat-o tare pe Bianca. Dacă la ultima împăcare cei doi au spus că nu pot trăi unul fără celălalt, acum se pare că lucrurile nu sunt ușor de reconciliat. Fosta soție a lui Bodi afișează o atitudine de femeie imposibil de cucerit, dorind probabil să stea departe de o relație pentru o perioada. Cei doi au petrecut împreună perioada de izolare în vila lui Alex Bodi din Mediaș.