A vrut să fie sexy, dar a gafat lamentabil. Bianca Drăguşanu a exagerat cu photoshopul într-un fel cât se poate de evident. Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar se pare că acest statut nu îi este suficient, asta pentru că la fiecare apariţie pe reţelele sociale, blondina vrea să epateze.

Reclamă

Bianca Drăguşanu este o femeie frumoasă, însă nu omite ca în fiecare poză să lase urma unui strop de photoshop. De această dată a exagerat serios, iar rezultatul final este unul destul de neplăcut.

Bianca Drăguşanu a încercat să-şi albească dinţii, însă în părţi a „reuşit” să lase o parte nealbită, astfel că se poate vedea cu ochiul liber diferenţa dintre dinţii ei naturali, care de altfel arată foarte bine, şi albirea pe care şi-a făcut-o cu ajutorul photoshopului. De asemenea, din cauza photoshopului exagerat faţa ei arată destul de ciudat, pierzându-şi din trăsăturile naturale cu care a înzestrat-o mama natură. Ce să mai, Bianca Drăguşanu nici nu mai seamănă cu ea. Vouă cum vi se pare?

Reclamă