Vă mai aduceți aminte de emisiunea „Next top model”? Ei bine, pe acea vreme, Bianca Drăgușanu a dat milităria jos din pod cu concurentele

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. De-a lungul timpului, diva noastră a făcut furori atât printre bărbați, cât și printre femei. A fost mereu de părere că se pricepe la toate, drept pentru care, pe vremea când se difuza emisiunea „Next top model” condusă de Cătălin Botezatu, aceasta făcea „militărie” cu concurentele. 

Diva s-a aprins și a devenit „foc și pară” după ce a observat că una dintre concurente nu i-a respectat indicațiile pentru a merge corect pe podium. Drept pentru care, aceasta a sărit la atac și a folosit cele mai dure arme pentru a le dovedi acestora cine este cu adevărat.

Bianca Drăgușanu a luat peste picior o concurentă de la „Next top model”

Știm deja că Bianca Drăgușanu se pricepe foarte bine la vorbe atunci când trebuie să se ia la „harță” cu cineva. Diva noastră se numără în top unul cele mai bune vedete atunci când vine vorba de ironie. Așa a fost și în acest caz. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a râs de-a dreptul de Alexandra, una dintre concurentele de la „Next Top Model”. Tânăra a reușit s-o calce pe nervi pe vedetă după ce a și-a dovedit incapabilitatea de a merge incorect pe podium.

Bianca: Ori eu sunt chioară, ori am ceva cu ea, ori mie mi se pare că uite așa mergi cu genunchii.

Alexandra: Eu așa am fost învățată să merg, să bag bazinul în față.

Bianca: Cine te-a învățat mă să mergi? Maică-ta?

Alexandra: Gălățescu, cu el am lucrat foarte mult timp.

Bianca: Criticul? Ia arată-mi cum merge el?

Alexandra: Gălățescu ce e? Eu știu ce sunt, dar Gălățescu ce e? De unde știe el cum se merge, dacă e critic de modă? N-ai cum sp mergi așa.

@postari.zilnice #nexttopmodelbycatalinbotezatu ♬ original sound – postari.zilnice


Alexandra a fost extrem de indignată de cele întâmplate. Drept pentru care, la testimoniale, aceasta a spus că așa a fost învățată să meargă și că nu are nicio problemă să se prezinte pe podium cu bazinul „prea în față”. Însă, acum să fim serioși… cine se poate pune cu Bianca Drăgușanu atunci când vine vorba de modelling?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.