Binca Drăgușanu se bucură acum de o vacanță de vis într-o locație exotică, mai exact, diva noastră profită din plin de soare în Maldive. Dacă până acum blondina ne-a încântat privirile cu fotografii numai în costume de baie super sexy, care îi puneau în evidență formele bine lucrate în cabinetul medicului estetician, de această dată Bianca a renunțat de tot la haine și, bineînțeles… la inhibiții.

Bianca Drăgușanu are din plin cu se lăuda. Niciuna nu mai este ca ea pe plajele din Maldive! Diva se răsfață în cele mai de lux locații ale lumii. După ce a petrecut o bună bucată de vreme în Dubai, acum se delectează în Maldive, însă nu de una singură, ci în compania bărvatului cu care a petrecut cel mai mult timp în ultima vreme, Gabi Bădălău.

Se pare că diva noastră s-a plictisit de costumele de baie, așa că a renunțat la ele de tot. Și când spunem de tot, vrem să spunem că Bianca a renunțat la orice piesă vestimentară. Cum fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi imortalizează fiecare moment pentru a le arăta și fanilor ei cum își petrece timpul și cât de fericită este, și de această dată le-a arătat acestora imaginea care a fost una foarte apreciată. În mod cert, mult mai apreciată a fost de bărbați. Cine ar fi putut trece cu vederea o așa imagine?

Bianca Dăgușanu și-a găsit liniștea în Maldive

Perioada dificilă și certurile din mediul online pe care le-a avut cu actuala lui Bodi, Daria Radianova, sunt isotire acum. Se pare că diva este profund recunoscătoare pentru ceea ce are acum și pentru locul în care se află. Descrierea de la fotografia în care apare doar într-un prosop alb de baie stă dovadă în acest sens. Blondina a putut fi admirată în toată spendoarea ei, pentru că numai cei norocoși au ocazia să o vadă pe Bianca complet dezbrăcată.

Bianca Drăgușanu, fără haine în vacanța din Maldive! Ipostaza care a încins internetul / FOTOBianca Drăgușanu, fără haine în vacanța din Maldive! Ipostaza care a încins internetul / FOTO

”Liniștea mea”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare în fața fanilor doar într-un prosop de baie.