Bianca Drăguşanu nu este plăcută de mama-soacră.

Bianca Drăguşanu nu-i poate intra deloc în grații mamei lui Gabi Bădălău. Rodica, cea care i-a dat viață actualului partener al vedetei tv, este foc și pară pe fosta prezentatoare tv, pe care nu o vrea deloc în preajma fiului său. 

Bianca Drăguşanu, umilită iar de mama lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu este mărul discordiei în familia lui Gabi Bădălău. De când s-a cuplat cu afaceristul, blondina a fost atacată în repetate rânduri de membrii familiei bărbatului, în special de mama acestuia. Se pare că Rodica Bădălău nu o place deloc pe vedeta tv și ar fi dispusă să facă orice pentru a o separa de fiul său.

Femeia a ajuns la capătul puterilor, din cauza comportamentului fiului ei, Gabi, care nu se preocupă deloc de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu și preferă să petreacă timpul cu femeile.

Conform Cancan.ro, Rodica Bădălău ar fi purtat o discuție cu fiica și ginerele ei, în care se plângea de nimeni altul decât Gabi Bădălău. Mama afaceristului din Bolintin nu a ezitat să o facă praf din nou pe Bianca Drăgușanu, pe care o numea ‘zdreanță’.

foto: arhivă personală

Gabi Bădălău a amenințat-o cu bătaia pe Claudia Pătrăşcanu

În urmă cu o lună, Claudia Pătrășcanu lansa acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău.

Vedeta mărturisea pe Instagram că ar fi fost amenințată cu bătaia, iar cel care a făcut-o este nimeni altul decât tatăl fiilor săi. Se pare că Gabi Bădălău i-ar fi transmis Claudiei Pătrăşcanu că dacă cumva îl mai supără, o s-o anunţe pe Bianca Drăguşanu!

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă.

Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci! Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.