Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ținut prima pagină a ziarelor de scandal în ultima perioadă. Deși cei doi au fost filmați în ipostaze nu tocmai pline de iubire, Bianca acuzându-l pe Alex de agresiune fizică și verbală, aceasta a decis să se împace cu el și să facă nuntă.

Nu se știe exact când va avea loc nunta însă frumoasa manechin și-a propus să facă un fel de prezentare de rochii de mireasă, schimbând pe parcursul întregii zile între 15 și 20 de rochii.

„Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă. M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore ma schimb în alta, mai petrec 3 ore mă schimb în alta”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

„La Biserică va fi cu mâneci, că eşti totuşi în Biserică. Dansul mirilor o să o fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor. Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită. Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visele femeilor. Cu siguranţa voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a mai spus blondina