Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete, iar fiecare apariții de-ale sale atrage atenția tuturor.

De-a lungul timpului, vedeta a investit sume colosale în garderoba sa și nu este de mirare că își studiază cu atenție fiecare ținută. Însă, de curând, diva a avut parte de o experiență la care nu se aștepta, sub nicio formă.

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au știut mereu ce vor de la viață. Deși nu i-a fost deloc ușor să se adapteze șa viața de Capitală, Bianca nu s-a lăsat până nu a ajuns în punctul în care și-a dorit. Și a reușit, însă, nu peste noapte așa cum cred toți, ci după mulți ani de muncă.

În prezent, Bianca se bucură de stilul de viață la care a visat mereu, iar cea mai mare motivație a sa a fost aceea de a-și depăși condiția din copilărie. Drăgușanu vine dintr-o familie modestă și nu i-a fost niciodată rușine să recunoască asta. Cu atât mai puțin acum, când are tot ce și-ar putea dori.

Bianca Drăgușanu, experiență unică în Monaco. „Toată lumea s-a ridicat de la masă să ne facă poze”
Social media

Fără doar și poate, blondina a ajuns un reper pentru foarte multe tinere care își doresc să arate precum ea sau să poarte hainele pe care le poartă ea. Dat fiind faptul că se învârte mereu în cercuri selecte, Bianca și-a construit un stil vestimentar adaptat lumii din care face parte și nu este de mirare că primește aprecierea tuturor.

Bianca Drăgușanu, premiu pentru eleganță

Recent, vedeta a avut parte de confirmarea supremă a faptului că stilul ei vestimentar este unul foarte bine construit și foarte bine controlat. Atunci când era la Monaco, Bianca a atras atenția tuturor atunci când a intrat în local, iar cei prezenți acolo nu au stat prea mult pe gânduri.

La vederea divei, toți au scos telefoanele pentru a-i face poze și nu pentru că ar fi cunoscut-o, ci pentru că era îmbrăcată ca un adevărat star de cinema.

„Acum vreo trei săptămâni, am fost în Cafe du Paris, am intrat amândoi de mână și efectiv toată lumea s-a ridicat de la masă, a scos telefoanele să ne facă poză. Nimeni nu știa cine suntem, doar pentru că eram îmbrăcați bine și eram frumoși, înalți și prezentabili, toată lumea s-a uitat. Am apărut pe Instagramul celor de la VIP Monaco, cel mai frumos cuplu”, a spus Bianca într-un interviu pentru Antena Stars.