Bianca Drăgușanu este hotărâtă! Replici acide la adresa lui Alex Bodi din nou

Bianca Drăgușanu este hotărâtă! Replici acide la adresa lui Alex Bodi din nou
Bianca Drăgușanu este hotărâtă! Replici acide la adresa lui Alex Bodi din nou

Bianca Drăgușanu continuă jocul, nu se lasă din ce această dată! Se pare că diva are planuri mari și vrea cu orice preț să elimine din viața ei orice amintire cu fostul soț, Alex Bodi. După episodul cu arderea buchetului de flori de la fostul partener de viață, blondina continuă șirul gesturilor acide la adresa acestuia. Fanii au rămas de-a dreptul șocați!

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a decis că este cazul să-i dea o lecție lui Alex Bodi și să-i arate că el este istorie, se pare.  Ce a făcut blondina? A dat foc unui buchet de flori. Fanii au spus imediat că este vorba de un buchet pe care i l-a dat Alex Bodi la un moment dat. ”Sfârșitul poveștii” au fost cuvintele pe care Bianca Drăgușanu le-a alăturat gestului șocant la care a recurs. Aceasta este o dovadă clară că nu mai există nicio șansă ca cei doi să se reîmpace.

Dar asta nu e tot! Bianca Drăgușanu continuă să apeleze la gesturi șocante pentru fani. Aceasta este destul de hotărâtă să pună capăt oricărei legături pe care o are cu fostul partener de viață, așa că diva a aruncat din nou cu replici extrem de acide cu privire la Alex Bodi.

„Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli. Prea binecuvântată pentru acest test. (…) Ignorăm adevărurile pentru fericirea temporară. Niciodată din nou”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, diva este de părere că roata se va întoarce la un moment dat. ”Crede în karma și mai mult, în faptul că aceasta își va face de fiecare dată treaba, dovadă fiind chiar mesajul transmis de ea. Tot ceea ce simți este temporar – Karma”, a continuat blondina.

educaţia sexuală în şcoli

Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă cu educaţia sexuală în şcoli

Ioan Ghinghină, clipe terifiante după divorț! A dat cărțile pe față

Ioana Ghinghină, clipe terifiante după divorț! A dat cărțile pe față