Reclamă
Reclamă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu urmau să facă o nuntă de poveste în această lună, însă se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Acum câteva zile, cei doi au fost văzuți în fața unui restaurant luxos, din parcul Herăstrău, când Bianca a fost lovită cu brutalitate de către Alex, fără nici o reținere, în văzul tuturor. Aceasta a izbucnit în plâns pentru că a fost pusă într-o ipostază îngrozitoare. Nu se știe motivul concret care a stat la baza acestei izbucniri nervoase, însă Alex a început să strige și să îi aducă reproșuri, apoi a început să o lovească cu brutalitate.

Aceste scene de violență poate că au făcut-o pe Bianca să își schimbe radical părerea despre viitorul ei soț. Cei doi au fost văzuți certându-se aprig, chiar în fața acelui restaurant în timp ce Bianca plângea în hohote. Se pare că nu i-a fost deloc milă de ea ci chiar a vrut să o facă de rușine în văzul tuturor. Cu aceasta ocazie, Alex Bodi este cel învinovățit de cei din jur și și-a pierdut admirația multor fani. Bianca Drăgușanu se pare ca este foarte supărată din aceasta cauza și suferă enorm.

 

Reclamă

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro