Bianca Drăgușanu este acum o femeie singură și asumată, însă după despărțirea recentă de milionarul Gabi Bădălau, nimeni nu se aștepta ca vedeta să facă un astfel de gen. Creatoarea de modă a publicat pe unul dintre conturile de socializare pe care le deține, imagini in care apare chiar în vila din Pipera unde Alex Bodi este proprietar.

Ce făcea vedeta de fapt?

Bianca are două afaceri din care își câștigă existența, iar pe lângă acestea numeroase alte colaborări și contracte de imagine. Una dintre firmele ei se ocupă cu vânzarea obiectelor de vestimentație, precum geci, haine de blană, paltoane sau echipamente sportive. Pentru afacerea respectivă, Bianca a realizat de-a lungul timpului mai multe ședințe foto pentru a-și putea promova produsele. Astfel, o parte dintre imagini au fost realizate în perioada în care era soția lui Alex Bodi, chiar în vila acestuia din Tunari.Bianca a publicat în urmă cu puțin timp pe contul de socializare al brand-ului ei un scurt filmuleț din perioada respectivă.

Sursa foto: Instagram

Agili, internauții au observat imediat decorul și au reacționat în secțiunea de comentarii. Dacă o parte dintre urmăritori erau interesați doar de produse, alții au fost critici la adresa blondinei.

Asta făcea poze în casa lui Bodi și apoi spunea că el e de vină??” ,a scris una dintre urmăritoare.

Decorul din vila lui Alex Bodi

Ce relație mai există între Bianca și Alex Bodi după divorț?

Bianca și Alex au trăit poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi au avut de-a lungul relației numeroase certuri și împăcări,, dar și episoade de violență. Blondina și milionarul din Mediaș au fost căsătoriți pentru doar câteva luni, iar divorțul nu a fost unul lipsit de scandal. Creatoarea de modă l-a acuzat pe fostul partener de violență, deschizând chiar un proces împotriva lui. La aproape doi ani de când drumurile lor sunt separate, Bianca și Alex sunt doi străini unul pentru celălalt. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de altcineva, însă în cazul fostei prezentatoare lucrurile nu merg atăt de bine în dragoste, astfel că momentan aceasta este din nou singură.