Acum câțiva ani, emisiunea pe care o prezenta Mircea Radu, Din Dragoste, era una dintre cele mai urmărite de la noi din țară. Aceasta aducea în atenția celor de acasă tot felul de povești interesante, printre care s-a aflat și cea a Biancăi Drăgușanu, de la vremea aceea.

Bianca Drăgușanu, judecată pentru primele apariții

Au trecut aproximativ 20 de ani de atunci, iar oamenii când privesc în urmă nu se gândesc la problemele reale pe care le avea diva la vârsta aceea, ci la felul în care arăta. Ea nu era deloc o femeie frumoasă și nici silueta sa nu era una de invidiat, acum fiind comparată ea cea de azi, cu persoana care era în trecut.

În apărarea sa, vedeta a spus că era doar un copil și că la câteva luni distanță, a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar din momentul acela a început transformarea în bomba sexy care este astăzi și pe care toată lumea o cunoaște,

 

„Am aparut din impuls, din iubire si pentru ca eram sigura ca eu sunt cineva nu oricine, chiar daca eram mica. Am fost judecată. Oamenii, in loc sa priveasca dincolo de aparente si dincolo de oglinda, eram un copil la pubertate, cu o educatie mediocra, toata lumea m-a luat si m-a analizat fizic, in loc sa se uite dincolo de ceea ce aparea. Comparatia dintre cele doua fotografii, sunt mai bine de 20 de ani, e foarte simplu sa-ti dai seama ca eram un copil. La cateva luni am slabit 30 de kilograme. Nu-mi permiteam din punct de vedere financiar la vremea aia nimic, nici telefon nu aveam. Ambitia m-a facut sa ma transform(…) Mi-ar fi placut sa debutez pe scena avand un talent remarcabil, dar asta este viata”, a declarat Bianca Drăgușanu.