Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe din lumea mondenă. Atrage toate privirile oriunde ar merge. Diva a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, cum ar fi Cătălin Botezatu, Adrian Cristea sau Victor Slav. Despre Adrian Cristea a vorbit recent și a oferit detalii despre ceea ce a învățat din relația cu el care s-a finalizat acum aproximativ 9 ani.

Bianca Drăgușanu are tot ce și-ar putea dori în plan profesional, însă nu același lucru se poate spune și despre viața sa amoroasă. Blondina a avut parte de relații năbădăioase, cu multe despărțiri și împăcări. Diva este mama unui fetițe minunate pe nume Sofia, copil care a rezultat din relația cu Victor Slav. Înainte de această căsnicie care durat aproximativ un an, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu Adrian Cristea, un fost fotbalist de la Dinamo.

Bianca Drăgușanu, detalii neștiute despre relația cu Adrian Cristea! Ce simte blondina pentru el la 9 ani de la despărțire
social media

Ce a învățat Bianca Drăgușanu de la Adrian Cristea?

Recent, Bianca Drăgușanu a oferit un interviu în care a vorbit și despre această relație. Blondina a mărturisit că nu regretă nicio clipă faptul că a avut o relație de câțiva ani cu Adrian Cristea, dar că a învățat de la el un lucru care s-a dovedit a fi foarte relevant pentru ea în anii următori.

„Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine. De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el. Lui nu îi păsa de nimic de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea.”, a povestit Bianca Drăguşanu.