Bianca Drăgușanu a vorbit deschis, în cadrul unui interviu, despre relațiile sale amoroase, dar și despre regrete. Da, chiar dacă pare o femeie extrem de puternică și care pune piciorul în prag atunci când este cazul, se pare că nu puține au fost dățile în care blondina nu a reușit să facă acest lucru.

Bianca Drăgușanu a renăscut din propria cenușă de fiecare dată când a fost doborâtă de vreo greutate pe care a primit-o din partea vieții. În ciuda faptului că este o adevărată bombă sexy, blondina a avut parte de mai multe eșecuri în plan personal. Fie că a fost vorba de mariaje eșuate, despărțiri, acte de violență la adresa ei, Bianca Drăgușanu a știut cum să gestioneze situațiile limită și cum să iasă la suprafață de fiecare dată.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri inedite despre viața sa personală

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a vorbit fără perdea despre mai multe aspecte care au fost ascunse până acum publicului. Se pare că diva știe foarte bine ce înseamnă greul, mai ales atunci când vine vorba de relațiile pe care le-a avut cu bărbații.

Mai mult decât atât, blondina este conștientă de faptul că toate aceste lovituri de la viață au făcut-o să învețe foarte multe lucruri prețioase, de care acum ține cont cu sfințenie. Unul dintre ele ar fi că ținutul în lesă a bărbaților nu este deloc sănătos și că face mai mult rău decât bine. Chiar și așa, roata tot s-a întors la un moment dat, iar respectivii bărbați au regretat că au plecat din viața Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, detalii din viața sa intimă. Toți bărbații din viața sa au făcut asta: ”Le-am dat drumul din lesă și...”

Bianca Drăgușanu, cel mai mare regret

Da, ați auzit bine, Bianca Drăgușanu are regrete! În ochii oamenilor pare o femeie care își dorește să controleze totul, o femeie puternică și care nu are nevoie de nimeni pentru a se simți bine. În realitate, însă, diva este o fire extrem de sensibilă și care recunoaște că a făcut multe greșeli în viața ei, însă din care a învățat multe lucruri prețioase.

”Ca orice om am și eu regretele mele. Sunt multe lucruri pe care îmi pare rău că le-am făcut sau le-am acceptat, dar nu mai pot da timpul înapoi. Încerc sa fiu un om mai bun, să învăț din greșelile mele și să nu le repet, că despre asta este vorba. Dar am și eu anumite regrete, dar le consider experiențe și învățături de minte. Trebuia să mă retrag mult mai devreme și dacă aveam puterea să spun “Nu” și să fie clar și să nu mă mai las convinsă de nicio circumstanță, cu siguranță, lucrurile erau mult în favoarea mea, de mult. Nu am avut puterea la momentul potrivit să mă retrag dintr-o situație în care nu aveam ce să caut.”, a mai adăugat iubita lui Gabi Bădălău.