Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada grea a copilăriei sale.

Bianca Drăgușanu ascunde o poveste greu de neimaginat. Blondina a avut parte de o copilărie de grea din cauza lipsurilor de ordin financiar.

Timp de mai mulți ani, Bianca Drăgușanu a trăit alături de tatăl său. Aceasta a simțit cel mai tare lipsa mamei în momentul în care era adolescentă, iar anumite lucruri nu le putea discuta cu tatăl său. Cât despre situația materială din copilărie, Bianca Drăgușanu spune că aceasta nu era una foarte bună.

Tatăl său făcea cartofi prăjiți la reșou, iar timp de mai multe ierni a purtat aceeași pereche de pantofi. Pentru a nu-și uda șosetele, Bianca își punea o pungă peste ele. Iarna, când temperaturile erau scăzute, aceasta era nevoită să doarmă înfofolită din cauza frigului.

„Am avut o copilărie grea..”

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #biancadragusanu

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Am fost un copil amărât. Am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării. Sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit.

Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți. Eu am stat vreo patru ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete.Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig.” a declarat Bianca Drăgușanu

În copilărie, cea mai mare dorință a acesteia era legată de familie. Bianca Drăgușanu își dorea ca în momentul în care va deveni om mare să-și poată ajuta familia.

„Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui.” a mărturisit Bianca Drăgușanu

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.