Bianca Drăgușanu a întors toate privirile de Anul Nou în locul ei preferat, Dubaiul. Blondina s-a distrat până dimineața alături de oamenii dragi și a postat pe rețelele de socializare pentru a le arăta și fanilor ei cât de bine s-a simțit în noaptea dintre ani. Diva a încins atmosfera cu mișcările ei provocatoare, dar și cu ținta sexy care îi punea în evidență toate calitățile fizice.

Bianca Drăgușanu este cu adevărat o apariție de netrecut cu vederea. Oriunde apare, captează atenția cu frumusețea sa. Într-un local de fițe din Dubai, diva a spus stop plictiselii și monotoniei. S-a distrat cum a știut ea mai bine pe ritmurile muzicii.

Bianca Drăgușanu, petrecere de lux în Dubai

Bianca Drăgușanu face senzație oriunde ar merge. Diva nu uită niciun moment de fanii ei de pe rețelele de socializare, așa că de fiecare dată postează imagini cu ceea ce face zi de zi. Fie că este la sală, cu fiica ei, muncește sau se află în vacanță, Bianca Drăgușanu este întotdeauna acolo lângă admiratorii ei.

De data aceasta, diva a postat câteva filmulețe în care dansa și se simțea bine alături de oamenii apropiați ei.

Diva nu a putut să nu treacă neobservată. După cum putem observa din imagini, Bianca Drăgușanu a purtat o rochie neagră, mulată și foarte elegantă care îi punea în evidență formele bine lucrate în sala de fitness, dar și în cabinetul medicului estetician.

Se afla într-un local de fițe din Dubai, acolo unde a încins atmosfera cu mișcările sale provocatoare pe manele, distrându-se copios alături de prietenii ei apropiați.

social media
social media

Bianca Drăgușanu și-a petrecut noaptea dintre ani în Dubai

Bianca Drăgușanu s-a distrat până dimineața de Anul nou în același local de fițe din Dubai. Și de data aceasta, diva și-a ținut fanii la curent cu ce a făcut la cumpăna dintre ani.