Atunci când Bianca Drăgușanu își propune ceva, nu se lasă până când nu obține. Diva vrea un trai mai bun pentru ea și pentru micuța ei și a făcut deja primii pași în această direcție. Bianca a cumpărat un apartament în Dubai și are de gând să părăsească România în orice moment.

Bianca Drăgușanu este foarte ambițioasă. Vedeta vrea să aibă parte de un stil de viață luxos, așa că muncește mereu pentru asta. Diva a investit constant în imaginea ei, iar asta a fost una dintre cele mai înțelepte decizii. Drept dovadă, Bianca face bani frumoși din capitalul de imagine și își poate permite orice.

Blondina și-a achiziționat, de curând, un apartament în Dubai. Nu s-a uitat deloc la bani și a vrut ca noua ei locuință să îndeplinească toate cerințele. Bianca nu este deloc ușor de mulțumit, dar se pare că după multe căutări, a găsit apartamentul visurilor sale.

Bianca Drăgușanu dă România pe Dubai. De unde a avut diva bani să își cumpere apartament pe tărâmul luxului și al opulenței
Instagram

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România peste 10 ani

Drăgușanu plănuiește de ceva timp să se mute din România. Vedeta este din ce în ce mai dezgustată de tot ce se întâmplă și crede că Dubai este varianta perfectă. Pentru apartamentul de lux, Bianca a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 480.000 de euro. Suma nu este deloc una de neglijat, dar, având în vedere că Dubai este o locație exclusivistă, totul se justifică.

„Apartamentul a fost 480.000 de euro. Este o investiție, așa o văd, nu o cheltuială. Conform contractului, apartamentul din Dubai va fi gata în luna decembrie a acestui an. Acum am fost acolo să îl văd și să semnez actele”, a declarat Bianca pentru fanatik.ro.

Apartamentul nu a produs o gaură prea mare în finanțele Biancăi. Vedeta a avut campanii de imagine pe bandă rulantă și toate i-au rotunjit veniturile. Cea mai reprezentativă în acest sens este campania la un studio de videochat. Pentru faptul că și-a împrumutat imaginea pentru publicitatea respectivă, Bianca a primit 100.000 de euro.