Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul din România. Chiar dacă s-au iubit timp de un an și jumătate, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. După ce afaceristul a anunțat separarea pe rețelele de socializare, blondina a decis să își expună și ea punctul de vedere.

După ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea, Bianca a decis să rupă tăcerea! Așa că, invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, blondina a început să vorbească despre anumite aspecte din viața de cuplu pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. În tot acest timp, afaceristul o sună neîncetat pe Bianca.

Afaceristul a avut un șoc în momentul în care nu i-a auzit vocea Biancăi la telefon! Teo Trandafir a fost cea care a răspuns.

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir. Bianca  a început să povestească despre situația actuală dintre ea și omul de afaceri. Cu atât mai mult, blondina a mărturisit detalii mai puțin știute din viața personală a celor doi. În tot acest timp, în care diva vorbea deschis despre lucrurile care au deranjat-o de-a lungul relației, Gabi Bădălău o suna insistent.

După apeluri disperate, Bianca s-a uitat la Teo și a rugat-o să răspundă în locul ei la telefon. Zis și făcut, moderatoarea s-a conformat și a vorbit cu omul de afaceri.

Sursa: Social Media

„Te uiți la televizor, corect?’, a întrebat Teo Trandafir.

Bianca a confirmat faptul că Gabi Bădălău știa de apariția ei televizată. După ce vedeta Kanal D a vorbit cu omul de afaceri la telefon, a dezvăluit că bărbatul avea o atitudine calmă și relaxată, după voce.

Ce se întâmplă în prezent între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Frumoasa blondină susține că Gabi Bădălău a rugat-o de nenumărate ori să păstreze discretă relația amoroasă, iar aceasta s-a conformat. Ulterior, la despărțire, cei doi au avut o înțelegere potrivit căreia niciunul nu va vorbi public despre separare. Dar cu toate acestea, omul de afaceri a încălcat regulile, motiv pentru care Bianca nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Aceasta a venit să își spună partea sa de poveste.

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin în emisiune și să dau detalii pe care eu le-am ocolit. Eu mi-am dorit ca această relație să fie una privată.

Sursa: Social Media

 El face publice situații care ar trebui păstrate pentru noi. Și eu am provocat situația. Eu cred că regretă postarea (n.r. în care a anunțat despărțirea). Important nu este asta. Mi-aș fi dorit să nu vină să spună. El mi-a spus: nu vreau să apărem. El a postat ca să apară. De ce face asta?”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.