Chiar dacă vrea să aibă o imagine de femeie puternică, luptătoare, care nu se lasă niciodată doborâtă de problemele care apar chiar și în viața ei, Bianca are se pare momente când lasă garda jos și își îndreaptă ochii spre credință și biserică. Creatoarea de modă a mers în acest weekend la mănăstire pentru a se ruga alături de fiica și de sora ei.

Își dorește împăcarea cu fostul iubit?

Viața Biancăi Drăgușanu este cu siguranță una demnă de o ecranizare la Hollywood, însă deși mulți visează să trăiască precum aceasta, dincolo de imaginea perfectă plină de lux, blondina trece și prin situații greu de gestionat pentru oricine. Recent, aceasta s-a despărțit de cel alături de care se visa din nou la altar, Gabi Bădălău. Cei doi au avut o relație de aproape doi ani, foarte tumultoasă, care nu a rezistat așa cum vedeta și-ar fi dorit. Bianca a dorit să ofere public detalii multe despre povestea de iubire pe care a avut/o, dar a lăsat de înțeles că a fost dezamăgită de omul de afaceri.

Cei doi au fost surprinși întâlnindu-se în acest weekend, cel mai probabil pentru a negocia o posibilă împăcare. După acest episod, Bianca a decis să meargă la o mănăstire din centrul Bucureștiului pentru a participa la slujbă, semn că are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu în viața ei.

Creatoarea de modă a fost însoțită de fiica ei, Sofia, dar și de sora ei.Blondina a publicat pe contul personal de Instagram câteva imagini din curtea mănăstirii Radu Vodă, precum și din biserica pe care așezământului monahal o are.

Sursa foto: Instageam


De-a lungul timpului, Bianca a mărturisit că este o fire foarte credincioasă, care ține post, se roagă, face fapte de milostenie și ajunge cât de des poate la biserică.
Vedeta a fost la mănăstire alături de micuța Sofia Natalia Slav, fiica ei, semn că își dorește ca micuța să crească în același spirit al credinței.