Bianca Drăgușanu și-a regăsit fericirea odată ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău, însă se pare că tot există ceva care o neliniștește. Bucuria regesirii dragostei este parcă umbrită de noi probleme care apar în viața Biancăi Drăgușanu. Nu o spunem noi, ci poăstările divei de pe Instagram vorbesc de la sine în acest sens. Diva a postat un nou mesaj cu ”direcție” pe rețelele de socializare și pare că tot mai are probleme nerezolvate din trecutul său destul de tumultos.

Binaca Drăgușanu are tot ceea ce-și poate dori de la viață în acest moment. Cu toate acestea, ceva sau cineva tot o frământă pe blondină și nu se poate concentra cu adevărat pe ceea ce îi aduce bucurie în viață. Fosta soție a lui Alex Bodi este autoare a unui nou mesaj tranșant pe care l-a publicat în mediul online. Despre ce să fie vorba oare?

Bianca Drăgușanu, către cine aruncă săgeți otrăvitoare?

Bianca Drăgușanu nu lasă să treacă nicio zi fără să mai posteze fel și fel de mesaje la adresa celor care o calcă pe coadă. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci Bianca Drăgușanu a aruncat din nou cu săgeți otrăvitoare în stânga și în dreapta.

Momentan nu știn pentru cine este mesajul controversat, însă știm sigur faptul că Bianca Drăgușanu a vrut ca mesajul să fie destul de ”usturător”. I-a și reușit, de altfel, mesajul postat vorbește de la sine. Destul de fermă și cu o doză potrivită de superioritate, diva a transmis un mesaj unuia dintre bărbații din viața ei.

Bianca Drăgușanu, comentarii acide în medul online la adresa unui bărbat din viața sa: ”Port tocuri mai mari decât...” / FOTO

 

”Taci! Port tocuri mai mari decât…”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Dacă ați fi fost de părere că Bianca Drăgușanu și-a închieta toate captitolele din trecut, vă înșelați amarnic. ”Fantomele” trecutului încă o bântuie pe frumoasa blondină, chiar dacă a dat de înțeles în ultima vreme să nu își mai dorește să se întoarcă acolo de unde a plecat.