Bianca Drăgușanu, ce a descoperit în telefonul lui Alex Bodi! Șocant

Bianca Drăgușanu, ce a descoperit în telefonul lui Alex Bodi! Șocant
Bianca Drăgușanu, ce a descoperit în telefonul lui Alex Bodi! Șocant

Se pare că lucrurile nu stau așa cum se credea! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt despărțiți, iar gesturile pe care ei le fac în mediul online unul la dresa altuia sunt din ce în ce mai dure și par că nu mai au un sârșit! De curând, au ieșit la suprafață informații de-a dreptul șocante despre conflictul care există acum între cei doi foști soți.

Bianca Drăgușanu este foc și pară! Diva a plecat val vârtej din casa lui Alex Bodi după ce aceasta a luat contact cu o realitate care a determinat-o să vadă negru în fața ochilor. Telefonul lui ALex Bodi ar fi fost plin de mesaje siropoase între afacerist și rivala de temut a Biancăi Drăgușanu, rusoaica Daria Radionova. Discuțiile nu erau deloc unele care au loc între doi prieteni, așa cum afirmau cei doi la un moment că ar fi. Alex Bodi și Daria mărturiseau unul altuia cât de mare este dorul unuia față de celălalt. Detaliile de-a dreptul șocante nu se încheie aici! Alex Bodi pare a fi un adevărat cuceritor, căci nu s-a limitat doar la Daria. Situația de față îl pune pe Alex Bodi într-o ipostază destul de dificilă. Pare că nu dorește să renunțe nici la Bianca Drăgușanu, dar nici la Daria.

„De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit discuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat”, au declarat anumite surse.

Chiar dacă se află la Londra de mai bine de o săptămână, alături de Daria Radionva, Alex Bodi nu a uitat-o nici pe Bianca Drăgușanu, căreia i-a trimit un buchet uriaș de trandafiri albi. Vedeta a rămas indiferentă la gestul fostului său soț și a dat foc florilor, dar și bilețelului pe care l-a primit odată cu el.

”Bianca este pasiunea lui, nebunia lui”

„Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui. Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucru.

”Nu ar vrea să o piardă pe niciuna. Bianca este pasiunea lui, nebunia lui, însă sunt prea multe scandaluri între ei. El spune că Bianca este incapabilă să iubească frumos și demn. De cealaltă parte este Daria, care l-a cucerit prin simplitatea și veselia ei. Daria este o tipă mereu pusă pe șotii, pe distracție, nu are răutăți și nici nu este genul care să creeze certuri. Alex o place pentru asta, spune că îi dă un sentiment de liniște. O mai place și pentru că are propriile afaceri și se descurcă foarte bine, este o femeie independentă” au mai spus anumite persoane.

Florin Salam și Roxana Dobre i-au botezat fiica lui Tzancă Uraganul

George Burcea

George Burcea, fotografiat alături de altă femeie! Chiar el a postat