Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează de câțiva ani un cuplu însă cei doi au o legătură permanentă având în vedere faptul că au împreună o fetiță. Încă de la despărțirea lor și până în prezent, blondina a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostului prezentator tv. Cu toate acestea, recent, aceasta a făcut o mărturisire care nu îl pune într-o lumină favorabilă pe cel care i-a fost soț.

Nu petrece suficient timp cu fiica lor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți în urmă cu 5 ani. Cei doi au luat-o ulterior pe drumuri separate pentru că nu se mai înțelegeau. Cu toate acestea au convenit ca fiica lor să aibă parte de dragoste din partea amândurora, drept dovadă au colaborat excelent în creșterea ei. Până la un moment dat se pare. Asta pentru că Bianca a vorbit recent despre ceea ce o nemulțumește în atribuțiile de părinte ale fostului ei partener.  Vedeta a lăsat să se înțeleagă că Victor Slav nu ar petrece suficient timp cu fiica lui, Sofia.

Nu există o pensie alimentară.Vine și o ia când poate. Nu atât de des cât ar trebui. E un tată bun, dar se putea și mai bine.”,a precizat Bianca.

De asemenea, creatoarea de modă a dezvăluit că Victor Slav nu îi plătește nici o pensie alimentară cum ar fi fost justificat după ce s-au despărțit. Drept dovadă, Bianca se ocupă exclusiv de cheltuielile legate de creșterea fiicei lor. Micuța Sofia este înscrisă la o grădiniță privată din Capitală, ale căror costuri depașesc cel mai probabil suma de 1400 de lei.Bianca deține propriul atelier de croitorie însă are și numeroase contracte care îi aduc venituri substanțiale. Numai din colaborarea cu unul dintre studiourile de videochat celebre în România, vedeta a încasat  în jur de 200.000 de euro.Deși contractul respectiv i-a adus numeroase critici dure, având în vedere că a decis să își asocieze imaginea cu un site destinat adulților, creatoarea de modă a precizat de fiecare dată că nu ține cont de gurile rele.