Bianca Drăgușanu este vedeta care a demonstrat că nimic și nimeni nu o poate doborî. Prin oricâte probleme a trecut, blondina a știut cum să gestioneze situațiile astfel încât să iasă învingătoare de fiecare dată. Mai devreme sau mai târziu, tot ea s-a aflat în câștig de cauză, chiar dacă la un moment dat a făcut greșeli pe care acum le regretă, după cum chiar ea a menționat în cadrul unui interviu în care și-a deschis sufletul.

Cu toții o cunoaștem ca ”Bianca Drăgușanu”, însă realitatea este cu totul alta. În buletinul divei noastre apare alt nume. Despre ce să fie vorba oare?

Bianca Drăgușanu se află pe prima pagină a ziarelor de scandal zi de zi. Este apetisantă, foarte dotată și nu are teamă de nimic. Reușește orice își propune, iar ambiția și spiritul de luptătoare o caracterizează cel mai bine.

Care este numele adevărat al Biancăi Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu este implicată acum într-un scandal de proporții cu fostul ei partener de viață, nimeni altul decât afaceristul Alex Bodi. Aceștia aruncă cu pietre unul în celălalt încă de când s-au despărțit definitiv, iar războiul dintre ei este departe de a se încheia prea curând.

Știm cu toții că Alex Bodi a dat de belele cu legea nu cu mult timp în urmă, la scurt timp după ce a oficializat relația cu rusoaica Daria Radionova, acum acesta aflându-se în arest la domiciliu. În acest dosar este implicată și fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, ca martor important.

 

De aici s-a aflat și care este numele adevărat al focoasei dive. Însă acesta nu este singurul dosar care îi implică pe cei doi, căci Bianca Drăgușanu este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru ca Alex Bodi să plătească pentru bătăile pe care i le-a încasat.

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că în buletinul blondinei apare numele Drăgușanu Calintir Anca Bianca. După cum se pare, Bianca are un nume bogat, deloc modest.