Bianca Drăgușanu experimentează din nou focurile dragostei? Imaginile din mediul online ar spune că blondina a pus ochii pe un bărbat potent financiar și că dragostea îi bate la ușă. Detaliile care au dat-o de gol pot fi observate în fotografiile de pe rețelele de socializare.

Trebuie să recunoaștem că Bianca Drăgușanu este o femeie fatală prin felul în care arată și niciun bărbat nu-i poate rezista. Nu mult timp a trecut de când ea și afaceristul Alex Bodi și-au spus adio, că diva noastră deja se afișează în prezența unui bărbat a cărei identitatea rămâne necunoscută într-un club de lux din Dubai, locul în care blondina și-a făcut veacul în ultima vreme.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit?

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a postat imagini dintr-un local luxos din Dubai. Diva se distrează de minune și un detaliu care ne-a atras atenția au fost chiar mâinile unui bărbat misterios care, la o primă vedere, părea a fi un simplu domn aflat lângă ea la masă. Lucrurile se schimbă total după ce mâinile brbatului o înconjoară pasional pe Bianca Drăgușanu în timp ce ea dansează senzual pe un scaun.

Cu zâmbetul până la urechi și cu o poftă de viață nemăsurată, blondina noastră afișează o senitătate pe chip pe care nu am mai văzut-o de când era într-o relație cu Alex Bodi și se simțea o femeie iubită și apreciată. Oare să fie vorba despre un nou partener de viață?

Bianca Drăgușanu are o nouă relație? În prezența cui bărbat și cum a fost surprinsă diva / FOTOBianca Drăgușanu are o nouă relație? În prezența cui bărbat și cum a fost surprinsă diva / FOTO

Pentru moment nu putem decât să presupunem și să sperăm că Bianca Drăgușanu și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele unui bărbat care să îi ofere toată iubirea și aprecierea lui. Nu ne rămâne decât să fim cu ochii în patru pe contul personal de Instagram al divei pentru a vedea dacă într-adevăr și-a regăsit fericirea sau dacă este vorba doar despre un personaj trecător în viața ei.