Bianca Drăgușanu a strălucit aseară, și la propriu și la figurat, pe covorul roșu. Totul s-a petrecut în cadrul unui fastuos eveniment monden de după pandemie. Dacă mulți ar fi crezut că după perioada regulilor restrictive care a durat aproape doi ani, persoanele publice și-au pierdut „antrenamentul” într-ale petrecerilor extravagante, ei bine, nu a fost deloc așa.

Evenimentul a fost organizat de unul dintre cei mai renumiți hairstiliști

Gala desfășurată în cadrul unui club de fițe din Capitală, care a reunit vedetele pe covorul roșu a avut la bază încununarea muncii unuia dintre cei mai talentați hairstilști de la noi. Ilinca Vandici a fost cea care a prezentat întregul eveniment în care au fost prezentate cele mai noi trenduri în materie de coafuri, machiaj și stil. Bianca Drăgușanu, la fel ca toate vedetele participante au respectat dresscode-ul de a purta ținute extravagante, demne de red carpet.

Bianca, surprinsă alături de celebrul hairstilist

Bianca a îmbrăcat o rochie elegantă cu trenă, care i-a pus în evidență silueta. Vedeta are o legătură de prietenie cu hairstilistul Bassam, la care apelează atunci când are nevoie de o imagine perfectă. Astfel, cei doi au fost surprinși împreună în cadrul evenimentului, discutând. Cel mai probabil, blondina și-a felicitat amicul pentru reușită.

Sursa foto: Instagram

Bianca vrea să-l uite pe Gabi Bădălău

În cadrul galei au urcat pe scenă Delia, Theo Rose, Irisha și Karmen, care au încins atmosfera. După încheierea evenimentului, Bianca Drăgușanu a rămas alături de prietenele ei să se distreze în club. Blondina a dansat si s-a simțit bine, arătând că nu este deloc afectată de lucrurile care i s-au întâmplat pe plan personal în ultima perioadă. Creatoarea de modă și fostul ei iubit, Gabi Bădălău și-au spus adio după o relație de doi ani de zile.Vedeta nu a divulgat motivele acestei separări, însă a mărturisit că vrea să întâlnească un bărbat care să nu îi mai controleze postările de pe rețelele de socializare.