Bianca Drăgușanu nu este doar un model pe care orice rochie arată perfect. Vedeta nu duce deloc lipsă de imaginație și, de câțiva ani, conduce un atelier de creație. Bianca și-a pus în practică cele mai bune idei, iar rochiile care ies din mâna ei sunt apreciate de către clientele sale.

Bianca Drăgușanu s-a dezvoltat lângă Cătălin Botezatu și este foarte posibil ca tot de la el să fi împrumutat talentul creativ. Blondina a vrut să își pună amprenta pe rochii și ținute care o reprezintă și a reușit. De mai bine de cinci ani, Bianca deține un atelier de creație care este ca o a doua casă pentru ea.

Bianca Drăgușanu este foarte atrasă de partea de creație. De-a lungul timpului, și-a dorit ca hainele ei să se remarce prin design și prin calitate. Diva nu face rabat de la nimic și lucrează cu cele mai bune materiale. Chiar dacă prețurile nu sunt pentru orice buzunar, cei care, totuși, reușesc să cumpere o astfel de piesă vestimentară, vor fi plăcut surprinși.

Bianca Drăgușanu, apariție de milioane. Cât costă o rochie creată în atelierul divei
Instagram

Bianca Drăgușanu se implică total în procesul de creație

Bianca este foarte greu de mulțumit, așa că, dacă rochiile trec testul pretențiilor sale, înseamnă că sunt perfecte. Unele creații, înainte de a ajunge pe umeraș, sunt purtate de vedetă la diverse evenimente. Recent, Bianca a făcut senzație cu o rochie albă, lungă, cu multe detalii prețioase.

Așa cum era de așteptat, rochia a fost creată în atelierul său, după gusturile ei. Procesul nu a fost deloc unul simplu. Fiecare detaliu a fost aplicat manual de către croitorese. Având în vedere că rochia a întors toate privirile, Bianca a decis să o pună la vânzare chiar în atelierul ei. Prețul este și el unul justificat.

„Durează cam două săptămâni să creez o astfel de rochie. Este cusută manual și cred că arată pe măsură. Costă în jur de 3.500 de euro și o puteți găsi în atelierul meu, de săptămâna viitoare”, a spus Bianca Drăgușanu.

 

@diana.blogger #tiktok #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #viral #dianablogger #vorbestemoldova #biancadragusanu ♬ sunet original – Tik Toker Diana