Bianca Drăgușanu crede despre fiica ei că este un copil răsfățat. Diva îi face toate poftele fiicei sale și a lui Victor Slav. Cu toate acestea, când simte că întrece măsura încearcă să o pună la punct. Chiar dacă micuța face uneori lucruri cu care ea nu este de acord, nu o pedepsește și nici nu poate să o certe.

Bianca: „Nu o cert, nu o pedepsesc”

Fosta iubită a lui Alex Bodi și fiica ei, Sofia, au o relație specială. Cele două se înțeleg extrem de bine. Oricât de multe boacăne ar face micuța, vedeta nu poate să stea supărată pe ea. De exemplu, de Moș Nicolae ea a primit tot ceea ce și-a dorit, chiar dacă nu a fost deloc cuminte. Toți cei din familie o iubesc pe Sofia și o răsfață, singura care reușește să nu se lase manipulată de lacrimile ei fiind chiar vedeta.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon.”, a povestit Bianca

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu fiica sa. Cum o tratează diva pe Sofia: "Nu o cert, nu o pedepsesc"

Din câte spune chiar diva, nici măcar Victor Slav nu reușește să o potolească și apelează de cele mai multe ori la ajutorul ei. Este de ajuns doar să discute puțin cu ea la telefon și se cumințește. Cei care o răsfață cel mai mult sunt, după cum probabil v-ați gândit deja, bunicii săi. Mama vedetei se comportă cu Sofia, așa cum nu a făcut-o cu ea atunci când era doar un copil.

„Răsfățul ăsta exagreat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte.”, a dezvăluit vedeta.

La vremea aceea, Bianca Drăgușanu era pedepsită pentru fiecare greșeală pe care o făcea. O punea să stea singură în cameră și nu îi permitea să discute cu sora ei. Tot ea a mai povestit că nu a avut o copilărie de vis, ci a fost nevoită să muncească.