Mamă de fetiță de doar câțiva anișori, Bianca Drăgușanu este extrem de grijulie, contrar asprelor judecăți pe care le primește de la internauți. Vedeta se dedică fiicei în îngrijirea căreia o ajută și mama ei, Madi. De altfel, micuța Sofia petrece timp și cu tatăl ei deseori, conform înțelegerii părinților după divorț. Cu toate că fetița are parte de toată atenția, un eveniment care putea culmina grav a avut-o zilele trecute în  centrul atenției.

S-a îndepărtat de bunica ei în parc

Bianca Drăgușanu petrece o mare parte a zilei la atelierul de croitorie, aceasta fiind afacerea ei principală. În timp ce vedeta lucrează, fiica ei este în grija bunicii m, adusă de creatoarea de modă la București special pentru acest lucru. Cele două au o relație extrem de apropiată, iar Sofia adoră să fie alături de bunica ei, după cum chiar Bianca a explicat.  Ca orice copil, fiica vedetei face și mici năstrușnicii. De data aceasta însă, intenția micuței de a se juca în parc ar fi putut degenera într-o situație cumplită.

Bianca Drăgușanu a povestit că în timp ce se afla în parc alături de bunica ei, Sofia s-a îndepărtat de aceasta, luându-se cu joaca alături de o altă fetiță. Deși Madi, mama blondinei a încercat din răsputeri să o oprească, micuța alerga extrem de repede.

„S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. „, a povestit Bianca.

Momentul le-a speriat cumplit pe cele două care s-au gândit imediat la un scenariu sumbru în cazul în care micuța s-ar fi rătăcit complet. Bianca susține că s-a gândit în momentele respective la cazul copilului sfâșiat de câini într-un parc din Capitală, care a șocat în trecut o întreagă Românie.Creatoarea de modă a mărturisit că i-a explicat fiicei ei ce ar fi putut să i se întâmple și chiar i-a arătat câteva secvențe ale cazului respectiv pentru a o determina să înțeleagă cât mai clar consecințele unui astfel de gest.