Pentru Bianca Drăgușanu, vara este departe de a se fi încheiat. Vedeta profită din plin de fiecare zi liberă pentru a se distra și pentru a se simți bine în compania persoanelor dragi ei. De data asta, Bianca a fost văzută pe plajele din Mamaia alături de nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a știut mereu cum să îmbine utilul cu plăcutul și nu s-a dezis nici de data asta de la regulă. Vedeta are un program destul de încărcat, mai ales după ce a intrat în familia celor de la Kanal D și a ales să prezinte „Detectorul de minciuni”, fosta emisiune a Oanei Radu.

Finalul acestei săptămâni o găsește pe Bianca așa cum îi place ei cel mai mult și anume, să se relaxeze la soare, pe șezlong. De data asta, diva nu a optat pentru vreo plajă exclusivistă din afara țării, ci a rămas pe meleaguri mioritice. Blondina și-a închiriat un șezlong pe una dintre plajele din Mamaia și a ales să „fure” tot soarele de pe litoral.

Bianca Drăgușanu a renunțat la fițe. Diva a dat Dubaiul pe o noapte la Mamaia, în compania lui Bădălău

Bianca a atras toate privirile pe plajă

Surprinzător sau nu, Drăgușanu nu a fost să se bronzeze singură, ci a ales să fie însoțită de Gabi Bădălău. De-a lungul timpului, cei doi au avut o relație cu bune și cu rele, dar se pare că acum lucrurile merg destul de bine între ei. Cum ultimele relații din viața Biancăi au fost mereu expuse publicului, în ceea ce privește idila cu Bădălău, aceasta a început să fie din ce în ce mai discretă.

Relaxarea pe malul mării a venit la fix pentru Bianca, mai ales că, în ultima perioadă a avut un program extrem de încărcat. Dincolo de filmările obișnuite pentru emisiunea de la Kanal D, vedeta a avut de onorat și multe campanii. Și, apropo de capitolul campanii, Bianca îi așteaptă vineri, 1 septembrie, pe fanii ei din București și nu numai la deschiderea unei bijuterii, în unul dintre cele mai de fiță mall-ului din Capitală, mall Băneasa.

Bianca Drăgușanu a renunțat la fițe. Diva a dat Dubaiul pe o noapte la Mamaia, în compania lui Bădălău