Blondina a reușit să stârnească din nou curiozitatea fanilor ei din mediul online

Bianca Drăgușanu a atras atenția cu un detaliu pe care l-a afișat în mai multe postări din mediul online. Urmăritorii vedetei de pe Instagram au intrat la bănuieli legate de acesta.

Pe degetul vedetei a apărut un inel

Bianca Drăgușanu face ce face și stârnește curiozitatea tuturor prin anumite gesturi. Până acum doi ani, creatoarea de modă își expunea viața constant în fața publicului. Cu atât mai mult, latura amoroasă a acesteia era mereu un subiect de tabloiod.  De când a intrat în relația cu Gabi Bădălău, blondina a schimbat complet macazul.

Astfel, vedeta a devenit mult mai secretoasă în ceea ce privește parcursul ei amoros.

Social media

Din acest motiv, orice detaliu legat de vedetă stârnește interesul tuturor.

La fel s-a întâmplat și după ultima postare făcută de Bianca în mediul online. Vedeta a îmbrăcat mai multe ținute realizate în atelierul ei pentru a le promova. De altfel, altul a fost punctul cheie al postărilor. Fanii divei au observat pe degetul ei un inel cu o piatră generoasă. Bijuteria pare una extrem de scumpă, astfel că mulți s-au gândit direct la țintă. Astfel, o parte dintre urmăritorii Biancăi au fost convinși că aceasta ar fi un inel de logodnă primit din partea iubitului ei.

Pregătiți să își ducă relația la alt nivel?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai bine de un an și jumătate. Cei doi au trecut prin numeroase contexte  delicate însă dragostea lor a fost mai puternică. Dincolo de certuri, controverse și scandaluri cu fosta afaceristului, legătura lor a rezistat în timp.

Cei doi au preferat însă mereu să fie extrem de discreți. Din acest motiv, aparițiile publice au fost extrem de rare de-a lungul timpului.

Dacă până acum un mariaj era imposibil de vizualizat în cazul lor, după pronunțarea divorțului lui Gabi Bădălău, lucrurile s-ar putea schimba.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.