Creatoarea de modă a ales o destinație exclusivistă pentru prima vacanță din această vară.

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani când vine vorba de confortul propriu. Blondina duce o viață de prințesă și pune mult preț pe tot ceea ce ține de lux. De data aceasta, vedeta a ales să plece într-o vacanță în cea mai scumpă stațiune a Turciei, la Bodrum. Bianca s-a cazat la un hotel de 5 * plus, unde tarifele de cazare sunt mai mult decât piperate.

Cât costă un astfel de sejur?

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu face bani pe bandă rulantă din afacerea pe care o are. Vedeta deține un atelier de croitorie, produce și comercializează rochii elegante. De asemenea, blondina se bazează mult și pe vânzarea rochiilor de mireasă. Pe lângă acest business, Bianca mai deține unul prin intermediul căruia vinde geci și blănuri. Totodată, fosta prezentatoare are numeroase contracte de publicitate din care face bani. Cel mai bănos dintre acestea este unul semnat cu unul dintre studio-urile de videochat din România.

Pe lângă toate acestea, Bianca a avut mereu parteneri potenți financiar.De data aceasta, creatoarea de modă a plecat într-o vacanță de lux în mare secret. Bianca a publicat pe contul de socializare imagini de la destinație, dar nu a vrut să dezvăluie cine o însoțește în acest sejur.

Indiferent cu cine a plecat în vacanță, aceasta a costat-o o avere pe blondină sau pe partenerul ei. Cea mai ieftină noapte de cazare în cadrul acesteia costă în jur de 10.000 de lei.Unitatea de cazare aleasă de blondină este chiar pe plajă, oferind o priveliște absolut spectaculoasă. Hotelul are numeroase facilități, astfel încât oaspeții să aibă parte de tot confortul.Bianca s-a cazat aseară în Bodrum, iar astăzi a și bifat o sesiune scurtă de shopping. Pentru că este o împătimită a bronzului, vedeta a stat și la plajă, dar s-a bucurat și de o masă delicioasă cu preparate sofisticate.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.