Bianca Drăgușanu se laudă în aparițiile publice că are tot ceea ce își poate dori o femeie de la viață. Pentru că reușește să câștige sume impresionante de bani din activitățile pe care le are atât în mediul online cât și prin prisma contractelor de imagine, blondina îi oferă fiicei ei o viață fără lipsuri. După ce recent a făcut o investiție într-un apartament în Dubai, creatoarea de modă a decis să se bucure de relaxare alături de micuța Sofia în aceeași destinație. Bianca o răsfățat-o din plin în vacanța pe fiica ei, cele două având parte de momente unice împreună. Au făcut Safari, au înotat cu delfinii și s-au bucurat de plajă. Cele două au plecat în vacanță singure, însă acest lucru nu pare să fi fost un impediment în a se simți bine.

Sursa foto: Instagram


Micuța Sofia locuiește alături de mama și bunica ei, însă petrece timp și cu tatăl ei, Victor Slav, mai ales în weekend-uri. Cei doi foști parteneri comunică des în ceea ce o privește pe fiica lor, fiind implicați în egală măsură în dezvoltarea ei.

Gabi Bădălău a petrecut timp cu cei doi fii în timp ce Bianca se relaxează în Dubai alături de Sofia

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație cu suișuri și coborâșuri in ultimii doi ani. Momentan, situația lor amoroasă este una neclară, cei doi fiind destul de rezervați cu declarațiile legate de acest subiect. Cu toate acestea, dincolo de situația tumultuoasă dintre ei, ambii găsesc timp pentru a-l petrece fiecare alături de copii. In timp ce Bianca este în vacanță în Dubai împreună cu fiica ei, Gabi Bădălău a stat în acest sfârșit de săptămână alături de cei doi fii. Milionarul a fost însoțit de băieții lui inclusiv la nunta surorii lui.Dacă Bianca se înțelege bine cu fostul ei soț, Victor Slav, mai nou și Gabi Bădălău speră la o împăcare cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu.