Bianca Drăgușanu a schimbat locația de această dată și a părăsit Dubaiul în favoarea unui loc cel puțin la fel de exotic. Se pare că diva noastră a ajuns în junglă, însă ipostazele provocatoare cu care ne-a obișnuit și în Dubai continuă. Și asta nu e tot! Vedeta a făcut schimbări și în ceea ce privește aspectul fizic.

De când Alex Bodi a ieșit din viața ei, Bianca Drăgușanu parcă trăiește fiecare moment de intensitate maximă. Este o femeie singură acum și este liberă să facă ceea ce îi poftește sufletul, chiar și să se întâlnească cu nimeni altul decât Gabi Bădălău. După ce s-a răsfățat așa cum a știut ea cel mai bine în râvnitul Dubai, Bianca Drăgușanu își face acum veacul în junglă. Momentan nu se știe dacă se mai află cineva, însă un lucru este cert, și anume acela că fosta lui Alex Bodi are o mare poftă de viață, așa cum se vede pe chipul ei.

Bianca Drăgușanu nu a făcut schimbări decât în ceea ce privește locația, ci și-a schimbat și nuanța podoabei capilare. Așa că diva noastră a dat blondul care a făcut-o celebră pe brunet. Trebuie să recunoaștem faptul că o prinde destul de bine noua schimbare și că, pe bună dreptate, se integreaza mult mai bine cu peisajul.

Așa cum ne-a obișnuit, Bianca Drăgușanu nu a putut renunțat nici acum la costumul de baie. De data aceasta, diva a ales un costum de baie format din două piese, care lasă la vedere tot ceea ce are mai frumos.

Bianca Drăgușanu a fugit din Dubai și a ajuns într-o altă locație exotică, direct în junglă / FOTO

Bianca Drăgușanu, planuri mari de viitor

Se pare că Bianca Drăgușanu a început deja să facă demersuri în ceea ce privește mutarea în Dubai. Deja își caută o locuință și este hotărâtă să fac acest mare pas în viața ei. Bineînțeles, o va lua cu ea și pe micuța sa fiică, Sofia. Blondina are și motive întemeiate să facă această schimbare. În Dubai se află una dintre prietenele sale bune, nimeni alta decât Ramona Gabor, iar Dubaiul este locul în care pare că are foarte mare succes cel puțin în plan profesional.