Bianca Drăgușanu este o femeie puternică și care nu duce lipsa banilor, dar viața ei nu a fost mereu așa. Când era doar un copil, tatăl ei nu își permitea prea mult și a dus o viață grea, despre care nu vorbește prea des, dar pe care nu o poate uita oricât de tare ar încerca.

Bianca Drăgușanu a început de jos

Diva a fost invitată în cadrul emisiunii În Oglindă pe care o moderează Mihai Ghiță și și-a deschis inima în fața tuturor. A spus, în primul rând că a avut o copilărie atipică, nu și-a trăit la vremea aceea așa cum o făcea un copil normal. După ce părinții eu au divorțat, ea și sora lui au ales să rămână alături de tatăl lor. Vedeta a crescut într-o singură cameră și spune despre ea că a fost un copil foarte amărât.

Părintele ei e mare mai mereu plecat și avea zile în care se simțea, pur și simplu, abandonată. Dormea îmbrăcată din cuza frigului, a purtat aceeași pereche de bocanci mai mulți ani la rând, pentru că nu își permitea alții și a învățat ce înseamnă să nu ai. Cu toate acestea, odată mutată în Capitală, a luptat din greu și a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute femei din România.

„Am avut o copilarie atipica si nu cred ca mi-am trait copilaria in adevaratul sens al cuvantului, cu Craciun, cu sarbatori. Parintii mei au divortat cand eu eram foarte mica. Eu am ales sa plec cu tatal meu, nu incepusem clasa intai. Am crescut intr-o singura camera. Am fost un copil foarte amarat. Tatal meu, fiind barbat, mi-au marcat cateva experiente, tatal meu nu prea le avea in ale comunicarii.  Imi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rand cu aceeasi pereche de bocanci care erau dezlipiti si ca sa nu mi se ude ciorapii, imi punea punga peste sosete. Am avut o copilarie foarte grea. Dormeam imbracata pentru ca era foarte frig si cum imi promiteam ca atunci cand o sa fiu mare o sa mi ajut parintii si o sa fiu implinita din punct de vedere financiar. A fost prima oara in viata mea cand m-am simtit la pamant, sufleteste si material. Eram un copil la inceput de drum, incepeam primul an de scoala si atunci mi-am lipsit nasul de geam, intr-o incapere in care nu era nici un brad de Craciun, desi era Craciunul, si atunci mi-am propus ca viata mea se va schimba. Atunci mi-am spus „voi nu stiti cine sunt eu acum, dar veti stii cu totii si nu voi stii eu cine sunteti voi”a declarat Bianca Drăgușanu.