Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc și toată lumea știe cât de mult iubește luxul și să-și satisfacă toate poftele. 

Vedeta preferă să meargă în unele dintre cele mai scumpe locații din lume, precum este Dubaiul. Aceasta a vizitat orașul din deșert de câteva zeci de ori, fără să se plictisească. De fiecare dată se bucură de cele mai exclusiviste locații pe care le frecventează cu drag.

Bianca Drăgușanu merge singură în Dubai

Bianca Drăgușanu a recunoscut că merge în Dubai și singură la prietenele sale. Distanța nu este obstacol, fiindcă zborul este de doar 4 ore, iar vedeta are timp să-și facă planurile de vacanță. Banii nu sunt o problemă pentru ea, se cazează în cele mai exclusiviste locații și frecventează cele mai scumpe restaurante pentru ca experiența să fie una de vis, dar și prețurile sunt pe măsură.

Teo Trandafir: „Nu e trist să te duci în Dubai singură?”

Bianca Drăgușanu: „Nu, pentru că am acolo multe prietene, e foarte animat, știu locul. Prima dată mă duc în Dubai Mall pentru că acolo am o înghețată preferată pe care o mănânc mereu. Este acolo o insuliță numită Yogurtland, este o înghețată de iaurt și pentru asta mă duc special în Dubai Mall. Nu mă duc neapărat pentru pantofi, pe care oricum am o plăcere să-i cumpăr. Eu por număr mare, port 41 și sunt puține magazine unde găsesc numărul meu. La papucii Hermes port 42 fiindcă am piciorul lung și subțire.”

Teo Trandafir: „Dacă mergi așa des, nu te plictisești de locul în care te cazezi?”

Bianca Drăgușanu: „Ba da. Am avut experiențe de genul acesta. De obicei când merg însoțită prefer locurile mai discrete și exclusiviste. Asta înseamnă că și prețurile sunt mai piperate. Atunci când aleg un hotel, îl aleg în funcție de anumite criterii. Dacă sunt singură, aleg un hotel scump pentru că nu este la fel de aglomerat.”