Bianca Drăgușanu a fost bătută crunt de Alex Bodi, iar abia acum face dezvăluiri despre asta. La două luni de la obținerea ordinului de restricție pentru Bodi, ies la iveală. Se pare că Bianca a vrut să țină în secret acest episod crunt din viața ei, dar nu a reușit.  Informațiile de față vin să confirme exclusivitatea oferită de site-ul Kfetele.ro.

Reclamă

Vedeta nu a mai suportat să fie tratată atât de urât de cel care era atunci soțul ei, Alex Bodi. Astfel că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să ceară ajutorul oamenilor legii. Acestora ea le-a povestit cu lux de amănunte episodul de coșmar prin care a fost nevoită să treacă, dar pe care a încercat să îl ascundă. Cel mai probabil vedeta s-a temut de ce vor spune oamenii, după ce vor auzi toate astea.

Ce le-a povestit Bianca autorităților?

Se pare că Bianca Drăgușanu a fost bătută chiar de ziua ei. Moment în care mama ei a făcut un apel la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează într-un parc din Capitală. Din câte se pare scandalul ar fi început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Bodi și-a ieșit din minți, după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi.

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

Se pare că nu a fost singura dată în care Bianca a fost agresată de Alex Bodi, dar nu a depus plângere nici atunci. În toamna anului trecut, cei doi se aflau la o petrecere, unde au început să se certe extrem de tare. Bărbatul a vrut să o bată și acolo pe frumoasa Bianca Drăgușanu.