Vedeta a marcat o altă apariție spectaculoasă, la malul mării. Iată cum și-a etalat Bianca Drăgușanu formele

Considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu se bucură de sezonul estival la cote maxime. Blondina a încărcat pe Instagram una dintre cele mai hot fotografii cu ea, într-un costum minuscul de baie. 

Atât privirile femeilor cât și ale bărbaților au fost ațintite asupra ei. Bianca a ales să poarte un costum de baie în nuanțe de alb și albastru, perfect pentru locul în care se află.

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile. Diva a făcut senzație pe plajă

Cu un trup sculptat, tras ca prin inel, blondina și-a etalat formele purtând un costum de baie care a lăsat la vedere mult. În ciuda acestui lucru, oamenii nu și-au putut lua ochii de la ea.

Instagram

Bianca Drăgușanu: ,,Nu vreau să devin Angelina Jolie”

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere. Cunoaștem cu toții faptul că ea este fidelă cabinetelor de estetică. Are în jur de 30 de operații estetice, fapt cu care se mândrește.

Niciodată nu a fost împotriva intervențiilor de înrumusețare. Dimpotrivă, investește foarte mult în imaginea sa.

,,Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu.

social media

Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a spus vedeta, invitată fiind în cadrul unei emisiuni de televiziune din România.

Medicul vedetei a dezvăluit câte operații estetice are Bianca

În cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, medicul estetician Alexandra Filip a enumerat operațiile Biancăi Drăgușanu.

,,Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară.

social media

La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la ,,Teo Show.”

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!