Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nici o prezentare fiind una dintre cele mai celebre prezențe feminine din showbiz. Vedeta are parte de numeroși fani care o apreciază și chiar o găsesc drept model, însă de cealaltă parte a baricadei se află și multe persoane care o critică pentru alegerile ei. Chiar dacă se apropie de vârsta de 40 de ani, vedeta arată excepțional și se menține în această formă de ani buni. De altfel, însăși diva a declarat că este mai mulțumită cu imaginea pe care o are acum, decât cea de la 20 de ani. Asta pentru că blondina a apelat de mai multe ori la estetician, din dorința de a atinge aspectul fizic la care a visat mereu.

Nu consumă aceste ingrediente

Bianca nu se sfiește să recunoască faptul că a apelat la câteva intervenții estetice care i-au transformat corpul. Atât la nivelul feței cât și al bustului și posteriorului, diva a avut parte de modificări. Pe lângă seria transformărilor în care a fost ajutată de medicul estetician, Bianca se ocupă și singură de un aspect: silueta ei. Pentru a avea o talie de viespe, diva face sport regulat și evită să consume zahăr și sare.

E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a dezvăluit vedeta.

A slăbit prin înfometare

Chiar dacă acum este mulțumită de aspectul ei, creatoarea de modă recunoaște că în trecut a făcut câteva greșeli în disperarea de a ajunge la o siluetă de invidiat. Diva a slăbit aproape 20 de kilograme prin înfometare, lucru pe care susține că nu îl recomandă nimănui.În ceea ce privește operațiile estetice pe care le are, blondina susține că nu ține cont de opinia celor care o critică în acest sens. Mai mult, Bianca a ținut să precizeze că va apela la estetician ori de câte ori va simți nevoia.