Bianca Drăgușanu nu are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta a reușit să își creeze una dintre cele mai puternice imagini. Fără doar și poate, Bianca a atras de-a lungul timpului o grămadă de antipatii care nu au demoralizat-o. Din contră. Bianca a devenit din ce în ce mai puternică, iar despre unele momente abia acum a decis să vorbească.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Mihaela Rădulescu

Bianca Drăgușanu a fost invitată acum câteva zile la emisiunea lui Marius Ghiță. Blondina a acceptat propunerea tocmai pentru că este genul de format care necesită multă sinceritate. Bianca a deschis cutia Pandorei și a vorbit în exclusivitate despre multe momente care au afectat-o. Pentru prima dată în viața ei, Bia a vorbit despre Mihaela Rădulescu și nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa ei.

Mai exact, Bianca Drăgușanu a povestit că a dezamăgit-o atitutidinea Mihaelei atunci când a ales ca într-o emisiune să o jignească. Bianca a fost, totuși, diplomată și nu a vrut să dea numele acesteia în emisiune la Marius Ghiță, dar fanii și-au dat seama. Mihaela a decis la acel moment să o jignească pe Bianca și să se lege de operațiile ei. Bianca Drăgușanu nu a ripostat, dar acum, odată cu trecerea timpului a realizat că așa a fost cel mai bine.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? a spus Bianca. Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a continuat Bianca Drăgușanu.