De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a demonstrat că își merită din plin statutul de divă. Vedeta are un stil de viață la care mulți visează și nu este de mirare că a atras și antipatii. Fiecare apariție de-ale sale este una răvășitoare, iar piesele vestimentare care fac senzație sunt alese cu mare grijă.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele ale cărei cariere este cea mai bună carte de vizită. Blondina nu mai are deloc nevoie de prezentări sau introduceri, cel puțin, nu după ce a fost atâta timp în lumina reflectoarelor. Pe Bianca o știe o țară întreagă, iar dacă a ajuns la acest nivel, este doar datorită ei.

Biancăi nu i-a fost deloc ușor să ajungă să aibă stilul de viață din prezent. Acum, diva se răsfață cu lucruri scumpe și luxoase, dar nu a uitat nicio secundă cât de grea i-a fost copilărie și câte neajunsuri au fost la ea în familie.

Haina n-o face pe Bianca Drăgușanu

În multe dintre interviurile pe care le-a acordat, Bianca a recunoscut că știe cum se simte sărăcia și că nu mai vrea să ajungă niciodată să experimenteze asta pe pielea ei. De fapt, asta a fost și motivația supremă datorită căreia a fost mereu motivată să muncească mai mult.

Bianca Drăgușanu a dar cărțile pe față. S-a îmbrăcat diva, vreodată, de la second hand Social media

În prezent, Bianca Drăgușanu a ajuns la un nivel la care nici ea, dar nici cei din jurul ei nu îndrăzneau să viseze. Acum, nu este lucru pe care vedeta să și-l dorească și să nu și-l poată permite. Tocmai de aceea, în garderoba ei se află multe haine, dar și accesorii și genți scumpe.

Dar, înainte de a ajunge în acest punct, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se îmbrăca de la second hand. O mai face și acum dacă vede o haină care să o atragă sau care să inspire să o integreze în ținutele pe care le poartă la evenimente și nu numai.

„Mereu mi-am cumpărat haine de la second hand. Dacă văd ceva acum și trec pe lângă un second și ceva îmi face cu ochiul, mă opresc, iau, mă dau jos din mașină, 2 lei, 3 lei, 7 lei, eu cumpăr haina.”